Grdeličko leto otvorila dr Lidija Dimitrijević, trajaće do 28. jula

Loading

Синоћ је, на тргу у Грделици, почело Грделичко лето. Ове године, манифестација ће трајати до 28. јула, а Грделичанима и свим посетиоцима, организатори су припремили богат програм.

Грделичко лето отворила заменица градоначелника др Лидија Димитријевић: „Дом културе у Грделици је и ове године припремио богат културно-забавни програм за већ традиционалну и чувену манифестацију – Грделичко лето. Менаџмент и запослени, улажу велики труд како би публика била задовољна и свако наредно Грделичко лето жељно ишчекивала. Овакве манифестације, поред промоције уметника, на репрезентативан начин промовишу и туристичку понуду нашег краја и локална самоуправа на челу са градоначелником др сци. мед. Гораном Цветановићем ће их увек подржавати.“

На отварању је говорио и директор Дома културе у Грделици, Марко Тривунић. Поздравио je присутне и захвалио им се што су дошли. Захвалио се и градоначелнику Цветановићу који подржава рад Дома културе у Грделици и позвао све присутне да долазе и посећују манифестације и концерте у оквиру Грделичког лета.

Покровитељ ове манифестације је Град Лесковац.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

Discover more from Medija centar 016

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading