Grdeličko leto: Održan sedmi “Moto skup” sa rok koncertom

Loading

ГРДЕЛИЦА – У оквиру Грделичког лета, које организује Дом културе Грделица, поред базена у Грделици синоћ је одржан седми по реду Мото-скуп са рок концертом, који је окупио велики број љубитеља мотора из целе земље.

Скуп је у име градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића званично отворио Жарко Богатиновић, члан Градског већа, и том приликом истакао: „Овај скуп полако постаје још један од заштитиних знакова Грделице и важан сегмент нашироко познате манифестације Грделичко лето. Дом културе Грделица и ове године се потрудио да припреми богат културно-забавни програм за свачији укус, почев од концерата популарних извођача, преко традиционалне Грделичке регате, Сајма вина, вечери грчке музике…

Мото-скуп сваке године окупи велики број бајкера из целе Србије, а овај базен на коме је пре који дан званично почела сезона купања, постане место добре енергије и квалитетне рок музике“, закључио је и похвалио организаторе због квалитетног и садржајног програма на овогодишњем Грделичком лету.

Марко Тривунић, директор Дома културе Грделица, захвалио се Граду Лесковцу као покровитељу ове манифесстације и градоначелнику др Горану Цветановићу што подржава рад Дома културе Грделица и чест је гост на манифестацијама које организује.  Он је поздравио све бајкере и захвалио им се што долазе на овај мото-скуп, који је сваке године све бољи и бољи.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

Discover more from Medija centar 016

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading