Leskovac: Otrovano više pasa lutalica u blizini OŠ “Kosta Stamenković”

Loading

ЛЕСКОВАЦ. – Један власнички и пет паса луталица отровано је синоћ у Норвежанској улици, тачније поред Основне школе „Коста Стаменковић“, док је на другом крају Лесковца, дан раније отровано још неколико паса у Радничком насељу, јављају читаоци Југмедие.

Они претпостављају да је реч о организованом тровању, али да за то немају доказа јер није реаговала ни једна градска служба.

„Тровање паса на Хисару пријавила сам полицији. Рекли су да нису надлежни већ да пријавим комуналној полицији. У тој полицији су ме упутили и комунални инспекцију. Обавила сам разговор са њима и обећано ми је да се чујемо следећег уторка, а они ће до тада да предузму неопходне мере“, прича Татјана Стојановић.

Те мере су, иначе, разговор са ЗОО хигијеном, чију су радници покупили један леш паса, а за остале се не зна где су завршили, но виђени су поред контејнера.

„Да ли тај што трује псе има било какву емпатију у себи према животињама? Да ли он размишља о томе да све то ради тамо где су школа и деца и има ли сопствену децу?, пита се огорчена Лесковчанка.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: