Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović priredio prijem za članove Odbojkaškog kluba “Dubočica”

Loading

Данас је у Свечаној сали града Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић, градоначелник Лесковца, уприличио пријем за чланове Одбојкашког клуба Дубочица, суперлигаше.

Тим поводом, градоначелник је рекао следеће: „Данас је посебан дан за наш град и за наш спортски клуб јер смо се окупили овде како бисмо прославили ваш изузетан успех – улазак у Суперлигу Србије! Изузетно сам поносан на вашу преданост, таленат и рад који су вас довели до овог значајног достигнућа. Одбојкашки клуб Дубочица већ годинама представља понос нашег града и један од најважнијих спортских колектива у нашој локалној заједници. Ваша посвећеност, труд и истрајност су пример свим младим спортистима и инспирација за све нас. Улазак у Суперлигу је само потврда ваше изузетне спортске класе и вашег неуморног рада.

Честитам на одличној утакмици коју смо имали прили,ку да пратимо током викенда и на изванредном спектаклу који је одушевио све који су присуствовали.

Желим да истакнем да Град Лесковац с поносом подржава спортске клубове и активности у нашем граду. Када смо преузели одговорност 2012. годихне било је издвајање 18 милиона, реализација 15, а сада смо дошли до 175 милиона динара за финансирање спортских клубова, 155 милиона за СРЦ Дубочицу, једна импозантна цифра.

Нека вам ово признање буде подстрек да наставите са истим ентузијазмом и посвећеношћу. Верујем да ћете у наредним такмичењима постизати такође успехе и да ћете још више унапредити углед нашег града на спортској мапи Србије,“ – додао је градоначелник Цветановић.

Градоначелник Цветановић је поново подвукао да је овај успех Дубочице историјски и да рад увек даје резултате и истакао локалпатриотизам капитена Уроша Булатовића који је и поред боље понуде остао у Лесковцу и поменуо и капитена РК Дубочица 54 Андрију Атанасковића који успешно игра у поменутом клубу. Подсетио је да Лесковац јануара доноси одлуку о расподели средстава клубовима, као јединствен пример у земљи.

Тренер ОК Дубочица Марјан Николић, рекао је: „Хвала градоначелнику Цветановићу на дивним речима и пријему, као и на подршци током свих година и на препознавању квалитета клуба. Искористили смо то на прави начин и захваљујем се играчима, свима из клуба. Ово је подстрек да још више радимо и остварујемо успех.“

Урош Булатовић се такође захвалио на подршци и истакао да се нада да ће и у наредним годинама бити оправдано поверење. Казао је да је клуб добио 10,7 милиона динара да је клуб задовољан сумом и био у складу са рангом и резултатима, те да се очекује повећање средстава у наредном периоду.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor