Leskovac: Dnevni boravak “Duga” obeležio 18 godina rada

Loading

ЛЕСКОВАЦ. – У просторијама дневног боравка Дуга обележено је 18 година рада. Тим поводом приређена је свечаност на којој се прославило пунолетство Дуге са корисницима и гостима.

У име домаћина обратио се Драган Николић који се захвалио локалној самоуправи и градоначелнику Лесковца др сци. мед. Горану Цветановићу на подршци која се пружа и свима пожелео добродошлицу и казао да боравак има 20 корисника.

У име градоначелнике Цветановића обратила се заменица др Лидија Димитријевић, честитала 18 година рада и рекла: „Од свог оснивања 2006. године, „Дуга“ је постала симбол заједништва, толеранције и наде. Она је место где се пружају могућности за развој, учење и социјалну интеграцију наших суграђана који се суочавају са менталним изазовима. Овде, у овим просторијама, већ 18 година зрачи светлост подршке и разумевања.

Дневни боравак „Дуга“ кренуо је са радом уз велику подршку Министарства, али и градоначелника Лесковца др Горана Цветановића, који је тада обављао функцију председника скупштине општине Лесковац и дао овом удружењу на коришћење просторије у којима се данас налазимо. То је био тек почетак једне дивне приче, приче у којој су многи људи нашли своје место и прилику за бољи живот. Данас са задовољством видимо колико сте напредовали и колико је постигнуто захваљујући заједничком труду.“

Opširnije o v d e – zvanična stanica grada Leskovca

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor