Leskovac: Obeležavanje horizontalne signalizacije u Radničkom naselju

Loading

LESKOVAC – Javno-komunalno preduzeće „Komunalac“ u Leskovcu obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije obavlja dva puta u toku godine i za ove namene iz budžeta grada izdvajaju se sredstva u visini od 19 miliona dinara. S tim u vezi, u toku su radovi na obeležavanju signalizacije u Radničkom naselju. 

Uprkos radovima, koji se izvode na obeležavanju horizontalne signalizacije u Radničkom naselju, saobraćaj se u potpunosti odvija nesmetano. Prilikom realizacije ove aktivnosti, pored bele, koristi se i crvena boja za obeležavanje pešačkih staza i to pre svega na onim lokacijama, koje predstavljaju svojevrsni rizik za pešake. Takav način obeležavanja biće primenjen i u Mlinskoj ulici.

Sa dolaskom toplog vremena, stvaraju se uslovi i za obeležavanje signalizacije plastičnom masom, tako da se početak ovih poslova očekuje u narednih deset dana, rekao je Vladimir Sinadinović, direktor Javno-komunalnog preduzeća „Komunalac“, naglasivši da je u tom pogledu obeležavanje saobraćajnica u samom centru grada od prioritetnog značaja.

U prethodnom periodu, obeležavanje je izvršeno u Grdelici, kao i na putnom pravcu ka ovoj varoši.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor