Selima u pohode: Mrštane dobilo igralište

Loading

Данас је одржана конференција за медије у Мрштану поводом промоције још једног игралишта изграђеног путем сарадње града Лесковца и организације Хелветас.

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић данас је са сарадницима обишао игралиште разговарао са малишанима и мештанима Мршана и истакао да је кроз поменуту сарадњу уложено много труда и средстава да се обезбеде сигурна и модерна места за игру.

„Заједно, кроз овај пројекат, стварамо средину у којој деца могу да се развијају, уче и уживају у свом прелепом детињству, које је најбољи део живота. Овде у Мрштану, као и у другим деловима нашег града и околине, изградили смо просторе који ће бити срце заједнице и места где ће и у будућности да се стварају најлепше успомене из детињства.

Вредност овог игралишта износи 3,1 милион динара и оно представља важан допринос нашој заједници. Са великом радошћу и поносом кажем да је ово само један од бројних пројеката које смо успешно реализовали у оквиру нашег заједничког улагања у будућност Лесковца и његових околних насељених места. Укупна вредност пројекта, који обухвата изградњу неколико игралишта и теретана на отвореном, износи 28 милиона и 50 хиљада динара“ – казао је у Мрштану градоначелник и најавио да ће до краја недеље бити званично отворено и игралиште у Радничком насељу.

Златко Крстић председник МЗ је рекао: „Данас смо се овде окупили поводом завршетка једног лепог пројекта. Захвалио бих градоначелнику Цветановићу и свим институцијама које су учествовале у изградњи овог лепог игралишта, као и медијима на промоцији. Деца су наше богатство и на млађима свет остаје, зато бих замолио све мештане Мештана да чувамо игралиште и будемо друштвено одговорни.“

Opširnije o v d e 

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor