Leskovac: Osvetljen sportski teren u naselju Obrada Lučića

Loading

У насељу Обрада Лучића завршени су радови на изградњи осветљења спортског терена за шта је из буџета града издвојена сума од 1,8 милиона динара. За изградњу осветљења на овом терену постављено је шест стубова и 12 рефлектора који су прикључени на високонапонску мрежу.

У име локалне самоуправе и градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића, обратила се Јелена Миљковић, члан Градског већа, и рекла:

„Ово ће омогућити да се терен користи и у вечерњим сатима, чиме ће спортске активности бити доступне у било које доба дана. Сигуран сам да ће ово бити још један подстицај за децу и младе да се баве спортом и проводе више времена на отвореном.

Овај терен, који је локална самоуправа града Лесковца изградила са улагањем од 3 милиона динара, постао је централно место окупљања и активности у овом насељу.

Поред овога, желим да нагласим и друге значајне пројекте које смо реализовали у овом крају. Завршили смо изградњу улица Царице Милице и Устаничке са укупним улагањем од 6,6 милиона динара. Ови пројекти нису само подигли квалитет живота у овом делу града, већ су и омогућили бољу повезаност и саобраћајну приступачност за све нас.“

Члан Савета месне заједнице Дубочица Милан Младеновић захвалио се градоначелнику и локалној самоуправи на инвестицијама које су реализоване у њиховом насељу и истакао да ће осветљење бити од велике важности јер се велики број деце у вечерњим сатима стално окупља на спортском терену.

Опширније – о в д е:

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor