Leskovac: Počelo leto 20. juna

Loading

Са великим узбуђењем и радошћу дочекујемо почетак лета у Лесковцу. Данас, 20. јуна у 22 ч. и 50 минута, календарски улазимо у најтоплији период године који доноси са собом не само дуге, сунчане дане, већ и низ догађаја и манифестација које чине наш град посебним.
Лесковац је град који током лета живи у пуном сјају, и поносно истичемо манифестације које привлаче и домаће и стране госте. Једна од њих, “Лесковачко лето”, већ је у току. Ова манифестација нас сваке године подсећа на важност заједничког дружења, културе и традиције, нудећи богат програм који обухвата концерте, такмичења, спортске догађаје и забаву за све генерације.
Са великим задовољством најављујемо и “Лесковачки карневал”, који почиње 3. јула. Овај карневал, један од најбољих у региону, својом живописношћу, маскама и раскошним парадама, доноси радост и весеље у наше улице. Позивамо све да нам се придруже у овој раскошној прослави живота, боја и разноликости.
Неизоставан део лесковачког лета је и “Лесковачка роштиљијада”, која ће се одржати од 26. августа. Овај најпознатији гастрономски фестивал окупља љубитеље доброг укуса из целе Србије и шире. Сви заједно ћемо уживати у најбољим специјалитетима са роштиља, уз звуке музике и мноштво забавних активности.
Наше лето је време када Лесковац блиста у својој пуној лепоти и када показујемо гостопримство и дух који нас красе. Уз манифестације које обележавају ово доба, свако може пронаћи нешто за себе и уживати у тренуцима стварајући лепе успомене.
Позивамо вас све да заједно прославимо почетак лета, да учествујемо у свим догађајима и да уживамо у радостима које нам доносе. Нека нам лето буде испуњено смехом, дружењем и незаборавним тренуцима.
Добро дошли у Лесковац – град који живи пуним срцем током свих годишњих доба!
“Лето је време када сунце не само да греје кожу, већ и душу, осветљавајући наше дане радошћу, смехом и незаборавним тренуцима.”

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor