Leskovac: U MZ “Veljko Vlahović” uručena humanitarna pomoć

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Чланови Месне заједнице „Вељко Влаховић“ уручивали су социјалне пакете породицама којима је помоћ била најпотребнија.

Испред МЗ „Вељко Влаховић“ присутнима се обратио Тихомир Митић, члан Савета ове Месне заједнице и истакао да традиционално, већ 42. пут заредом организују овакве акције, а притом се захвалио градоначелнику, др Горану Цветановићу, и Граду на подршци.

„У време празничних еуфорија, када смо сви окружени најмилијима, нажалост, има и оних у чијим домовима нема празничног узбуђења. Не смемо заборавити на оне који су социјално угрожени, којима је од великог значаја чак и најмања пажња. Чланови Месне заједнице „Вељко Влаховић“ традиционално обилазе социјално угрожене суграђане, уручујући им том приликом хуманитарне пакете. Желим да похвалим ову месну заједницу и да апелујем на председнике других месних заједница да следе овај позитиван пример“, рекла је Александра Стојановић, ПР градоначелника Лесковца.

„Свим суграђанима честитам новогодишње и божићне празнике, са поруком: Будимо хумани! Наше мало, некоме значи све!“ – додала је Стојановићева, објављено је на званичном сајту Града Лесковца.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: