Bojnik: JKP “Jedinstvo” zaduženo za održavanje javne rasvete

Loading

БОЈНИК – Јавно комунално предузеће ,,Јединство” из Бојника добило је ново возило за одржавање јавне расвете марке ,,Nissan Cabstar” чија је вредност 2.137.200 динара са ПДВ, ваљак марке ,,Bomag”  вредности 1.110.000 динара и машину за сечење асфалта и бетона вредности 346.800 динара. Средства за набавку у укупном износу од 3.594.000 динара издвојена су из буџета општине Бојник.

,,Јавно комунално предузеће ,,Јединство” проширило је своју делатност и постепено  се опрема машинама, које су потребне за обављање ових  послова од нове године. Ово предузеће у 2019. години добиће и камион за одвоз смећа“, казао је Небојша Ненадовић, председник општине Бојник.

,,Јавно комунално предузеће ,,Јединство” у 2018. години почело је да ради у две смене, тако да се контејнери празне два пута дневно, а ради се и суботом и мислим да је Бојник сада много чистије место за живот, а такође смањили смо и број дивљих депонија на територији наше општине“, истиче Небојша Ненадовић, објављено на званичном сајту ове општине.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: