Leskovac: Gradonačelnik dr Goran Cvetanović obišao zaposlene u lokalnoj samoupravi

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић, председник Скупштине града Лесковца Александар Ђуровић, секретар скупштине Лесковца Зоран Вукашиновић и начелник Јабланичког управног округа Милош Ћирић обишли су запослене у општини, Јабланичком управном округу и Градској управи и том приликом честитали новогодишње и божићне празнике свим запосленима. Запосленима је подељен и Лесковачки гласник.

У просторијама Градске управе одржана је конференција на којој је главни архитекта Ивана Максимовић истакла да је претходна година била успешна, са надом да ће наредна бити још успешнија, и да ће успети да све пројекте реализују на време. Један од главних пројеката је изградња градског трга, са чијим радовима ће се кренути током 2019. године.

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић честитао је новогодишње празнике, нагласивши да Град настоји да на лицима својих суграђана измами задовољне осмехе. Заједничким силама се треба трудити и радити како би били видљиви резултати, да 2019. година буде још успешнија и да је главни пројекат за 2019. управо градски трг. Говорио је о фабрикама „Џинси“ и „Јура“, и о отварању фабрике „Аптив“ у току јануара – објављено је на званичном сајту Града Лесковца.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: