Leskovac: Prodaje se “Graditelj”, nekadašnji ponos grada

Loading

LESKOVAC – Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je na prodaju deo nepokretne imovine Akcionarskog društva Graditelj iz Leskovca u stečaju koja se sastoji od šest prodajnih celina od kojih se četiri nalaze u Leskovcu,a po jedna u Kragujevcu i na Novom Beogradu. Ovo javno nadmetanje održaće se 23. januara od 14 časova u prostorijama Privrednog suda u Leskovcu.

Početna cena dela četvrtog sprata poslovne zgrade na Trgu revolucije broj 33 iznosi 13 i po miliona dinara. Od imovine u Leskovcu prodaju se nepokretnosti u celini koja se sastoji od pet objekata površine između 67 i 551-og kvadrata čija je procenjena vrednost 5 miliona i 250 hiljada dinara. zatim deo objekta površine 47 kvadrata i deo objekta površine 652 kvadrata po početnoj ceni od 700 hiljada dinara i deo zgrade površine 8 m2 i pravo korišćenja zemljišta pod zgradom-objektom i uz zgradu-objekat površine 1608 m2 po početnoj ceni od 600 hiljada dinara.

Imovina u Kragujevcu, koja će se naći na ovom javnom nadmetanju, nudi se po početnoj ceni tri miliona i 564 hiljade dinara, a garaža na Novom Beogradu po početnoj ceni 428 hiljada i 400 dinara.

Pravo na učešće na ovom javnom nadmetanju imaju sva, domaća i strana, pravna i fizička lica koja nakon dobijanja profakture, izvrše uplatu radi otkupa prodajne dokumentacije koja je sastavni deo ovog oglasa, u iznosu od 20.000,00 dinara po celini na račun stečajnog dužnika, najkasnije do 17. januara i uplate novčani iznos u iznosu od 20 odsto procenjene ukupne vrednosti celine ili polože bakarsku garanciju (naplativu bez protesta na prvi poziv) na ime depozita do 18. januara.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor