Drugi pišu – Jugmedia: Mladi članovi SNS u centru Leskovca delili najnoviji broj SNS Informatora

Loading

LESKOVAC – Mladi Srpske napredne stranke promovisali su i delili danas u centru Leskovca najnoviji broj SNS Informatora u kojem su se našli najbitniji događaji koji su obeležili godinu za nama.

„Otvorena je fabrika u kompleksu „Majnd parka“ u Kragujevcu, u Trsteniku, biće zaposleno oko 1000 radnika, a otvaranju fabrika prisustvovao je predsednik države Aleksandar Vučić. Zatim, možete pročitati o uspostavljanju kako ekonomske tako i političke saradnje naše zemlje sa Bugarskom, Rumunijom i Grčkom“, istakla je članica Omladine SNS-a Jelena Mitrović.

U najnovijem glasniku našao se i intervju sa Jorgovanskom Tabaković  koja ističe da se u Srbiji očekuje dolazak velikog broja, a značajno mesto zauzimaju i rezultatima rada u 2018. godini iz raznih oblasti, poput infrastrukture, privrede, poljoprivrde , socijalne politike.

„Jedan deo ovog informatora čini panorama SNS-a o svim aktuelnim dešavanjima u svim gradovima Srbije, pa i u Leskovcu, u kojem je u prethodnoj godini obeleženo 6 godina od imenovanja gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića na čelo grada, kada je obišao sve lokacije u koje je investirao tokom svog mandata“, kazala je Mitrovićeva.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: