Toplovod od Dečjeg dispanzera do hale “Partizan”

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Поводом завршетка радова на изградњи трасе топловода, од Дечјег диспанзера до спортске хале „Партизан“, одржана је конференција за медије на којој се обратио градоначелник Лесковца др Горан Цветановић – објављено је на званичном сајту Града Лесковца.

Дужина топловода је 84 метра, а за изградњу је из буџет града одвојио више од три милиона динара. “У наредном периоду, у зависности од временских услова, очекује нас изградња трафо-станице у вредности од 5 милиона динара. Након што сви наведени радови буду завршени, стећи ће се услови за технички преглед и прибављање употребне дозволе, што ће свим спортистима и суграђанима омогућити да започну са коришћењем сале“, истакао је градоначелник Лесковца др Горан Цветановић.

Поред градоначелника, присутнима се обратио и директор ЈП „Урбанизам и изградња“ Новица Николић, који је рекао да је извођач радова група: носилац „Инвестградња“ ДОО из Лесковца и чланови групе понуђача „Гранит инжењеринг“ д.о.о из Лесковца и „Енерготехника – Јужна Бачка“ д.о.о. из Новог Сада. Нагласио је да је топловод изграђен од челичних безшавних цеви, фабрички предизолованих, са уградњом потребних вентила и лукова.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: