“Agrolider”: Deseto, jubilarno savetovanje za voćare “Može više i bolje”

Loading

ЛЕСКОВАЦ – У Лесковцу је данас одржано 10. јубиларно саветовање за воћаре „Агролидер“ под слоганом „Може више и боље“. Отварању је присуствовао велики број излагача, али и пољопривредника који су се окупили да размене своја искуства и на тај начин побољшају своју производњу.

Присутнима се у име организатора обратио Горан Тасић, који је истакао значај ових пољопривредних саветовања који су од велике користи за пољопривреднике, јер им помажу да унапреде своју производњу и остваре боље резултате. Захвалио је локалној самоуправи која је покровитељ ових традиционалних пољопривредних саветовања.

У име локалне самоуправе, обратио се члан Градског већа Владимир Бранковић, који је поздравио присутне и пожелео да им ова година буде берићетнија са што више пољопривредних приноса „Учесници овог пољопривредног саветовања биће у прилици да виде и чују много тога о најновијим технолошким достигнућима из области аграра. Упознаће се и са најпрестижнијим и најактуелнијим трендовима за развој пољопривреде, посебно воћарства. Град Лесковац на челу са градоначелником др Гораном Цветановићем препознаје потенцијал пољопривреде и сваке године за њен развој одваја значајна новчана средства“, додао је Бранковић.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: