Glasnik Medija centar 016: Raspisan konkurs za drugu generaciju sertifikovanih konsultacija

Loading

LESKOVAC – Centar za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije raspisao Javni poziv za obuku i sertifikaciju stručnjaka u oblasti digitalne transformacije kompanija. Konkurs je otvoren od 04. do 20. marta, a selekcija kandidata biće obavljena do 29. marta 2019. godine –objavljeno je na zvnaičnom sajtu RPK Jablaničkog i Pčinjskogokruga.

Obuka druge generacije konsultanata odvijaće se prema Programu Centra za digitalnu transformaciju, pripremljenim u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Privrednom komorom Austrije. Svi kandidati prolaze obuku za opšti modul – ekspertska analiza, nakon čega se opredeljuju za jedan od tri specifična – digitalna transformacija (modeli I procesi poslovanja), E-trgovina/E-marketing i društvene mreže, IT sigurnost i zaštita  podataka.

Treninzi za opšti modul biće održani 13. i 14. aprila, za specifične 11. i 12. maja, dok će sertifikacija biti organizovana 27. i 28 maja. Obuke i  sertifikacija biće organizovani u Privrednoj komori Srbije. Sertifikacija je razvijena u skladu sa ISO 17024 standardom, usklađena je i priznata na međunarodnom nivou, a svi konsultanti dobijaće naknadu za svoj angažman.

Kandidati koji sa uspehom prođu proces sertifikacije imaće mogućnost da, kao deo tima konsultanata, učestvuju u Programu podrške digitalnoj transformaciji mikro, malih i srednjih preduzeća.

Ovaj Program je deo zajedničkih aktivnosti Privredne komore Srbije, GIZ i Razvojne agencije Srbije, koji se odvija u koordinaciji sa Centrom za digitalnu transformaciju. Program predviđa nekoliko faza rada sa privrednim društvima – on line samoprocenu, ekspertsku analizu, strategiju digitalne transformacije po jednom od tri modula, kao i fazu implementacije izabranog rešenja.

Više informacija o Programu i načinu apliciranja možete naći na www.cdt.org.rs

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor