Leskovac: Akcija „Mamama s ljubavlju“, donacija Odeljenju ginekologije i akušerstva

Loading

LESKOVAC – Povodom Osmog marta, Međunarodnog praznika žena. Forum žena Gradskog odbora Srpske napredne stranke donirao je 40 kompleta posteljima Odeljenju ginekologije i akušerstva Opšte bolnice Leskovac.

Donacija koju su same prikupile članice ovog Foruma je prema rečima predsednice Kristine Vasiljković još jedna u nizu akcija koja ima za cilj da pokaže brigu o ženama.

Obraćajući se prisutnima, Tanja Marinković, iz Foruma žena Gradskog odbora SNS Leskovac je, izmedju ostalog, kazala: „Okupili smo se sa jasnim ciljem, da pomognemo Odeljenju ginekologije i akušerstva i pružimo podršku ženama koje se pripremaju za najvažniju ulogu u svom životu. Kažu da sva ljubav sveta počinje i završava se majčinstvom i zato smo organizovale ovu akciju „Mamama s ljubavlju“. Naš cilje je da radimo na kontinurianom jačanju žena i podršci u sve što rade i ova skromna donacija je deo tih napora.

Inače, valja napomenuti, da na Odeljenju ginekologije i akušerstva ukupno je 100 postelja. „Želim da zahvalim ovim divnim damama koje učestvuju sa nama u svemu što nam je potrebno. Posteljina je potrošni materijal, često se menja i zaista nam je uvek neophodna. Takođe, apelujemo da oni koji mogu pomognu i doniraju i pelene i sve ono što nam je neophodno“,  rekla je dr Slađana Stojanović, načelnica Odeljenja za ginekologiju i akušerstvo Opšte bolnice Leskovac – piše sajt Budite u toku, A. Davinić

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: