Glasnik Medija centar 016: Banka Societe Genеrale nagradila pobednike konkursa “Vlasotince – vino i grožđe”

Loading

ВЛАСОТИНЦЕ – Банка Societe Genеrale Србија у сарадњи са Home centrom Vera наградила је ученике основних школа “8. октобар“ и „Синиша Јанић“ који су победили на литерарном и ликовном конкурсу на тему „Власотинце – вино и грожђе“. За своје ангажовање лап топ рачунаром награђена је ОШ „8. октобар“.

Поздрављајући ђаке и њихове наставнике Невенка Кнежевић, менаџер експозитура Societe Genеrale банке у Лесковцу, Власотинцу и Лебану је истакла да ова банка подржава многе активности ученика у основним и средњим школама, али и успешне студенте на факултетима.

„Стално смо присутни у установама образовања, трудимо се да подржавамо њихове активности, да пре свега награђујемо децу, али и школе као организаторе одређених  активности. Ми одговорно улажемо у децу, у њихово образовање и будућност. Драго ми је што настављамо вишегодишњу сарадњу са власотиначким основним школама. Поред тога, оваквим активностима подстичемо такмичарски дух код најмлађих“, истакла је Невенка Кнежевић.

Госте је поздравила Светлана Коцић, директорка Основне школе „8. октобар“ . Она је овом приликом Societe Genеrale  банци и Home centru Vera уручила захвалнице за дугогодишњу и успешну сарадњу.

Прву награду на литерарном конкурсу освојио је Василије Тодоровић, ученик 3/3 разреда, ОШ „8. октобар, другу Христина Јовић 4/2 , ОШ „Синиша Јанић“, а треће место заузео је Александар Коцић 3/2 из школе „8. октобар“.

На ликовном конкурсу прво место припало је Неди Шакић 2/2 из школе „Синиша Јанић“, друго Тамари Спасић 1/1 из ОШ „8. октобар“, а треће Николи Коцановићу 1/1 из школе „Синиша Јанић“.

За пријатеље из банке Socitete Genеrale и Home centrа Vera  ђаци су прирерили програм са игроказом, дијалогом на дијалекту и акробатском тачком, са којом су прошле године представљали школу на Фестивалу драмске минијатуре у Лесковцу.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: