Glasnik Medija centar Leskovac: U Ministarstvu omladine i sporta razgovarano o projektima u opštini Medveđa

Loading

MEDVEĐA – U kabinetu ministra omladine i sporta Vanje Udovičića, juče je održan konstruktivan sastanak sa predstavnicima opštine Medveđa, na čelu sa predsednikom opštine dr Nebojšom Arsićem. Pored ministra Udovičića, sastanku su prisustvovali i državni sekretar Predrag Peruničić i Dejan Udovičić, bivši vaterpolista i selektor reprezentacije Srbije.

Na sastanku je bilo reči o daljem planu unapređenja sportske infrastrukture, o kome je bilo reči i prilikom nedavne posete ministara u Vladi Republike Srbije, opštini Medveđa.

Dogovoreno je da opština Medveđa učestvuje na konkursu Ministarstva omladine i sporta u 2019. godini projektom izradnje “street workout” parka u zoni C4, kao i da do kraja aprila bude spremljena i predata na uvid Ministarstvu omladine i sporta kompletna projektna dokumentacija rekonstrukcije terena za mali fudbal, koji je u sklopu PU ”Mladost”, kako bi isti bio finansiran u toku sledeće godine.

Aktivno učešće na sastanku u Beogradu u predlaganju projekata i unapređenju sportskih uslova u opštini Medveđa, dali su i član veća zadužen za sport Dragan Kulić, kao i Jelena Savićević i Marija Cvetković, koordinatori u kancelariji za lokalni ekonomski razvoj za infrastrukturu i projekte za mlade.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: