Grdelica: Uredjuju prostor oko starog železničkog mosta na Južnoj Moravi

Loading

GRDELICA – Danas je sprovedena akcija čišćenja i uređenja javne površine kod starog železničkog mosta u Grdelici, kao i prilaznog puta do pomenute lokacije. Ovu akciju sproveli su Odeljenje za zaštitu životne sredine, JKP „Komunalac“, JKP „Grdelica“ uz podršku Odeljenja komunalne policije i kompananije PVV.

Ispred Saveta MZ Grdelica govorio je Čedomir Jović koji je rekao da je ova akcija organizovana kako bi se očistio prostor, obavile redovno godišnje, prolećno sređivanje.

„Ovaj prostor je posvećen žrtvama iz putničkog voza koji je bombardovan od strane NATO avijacije. I ove godine, dvanaestog aprila, tačno u podne, biće održan pomen žrtvama. U toku sutrašnjeg dana ćemo očistiti veliku divlju deponiju na uglu ulice 13. brigade i 15. septembra. Razlog zašto ona nije očišćena do sada je što se nalazi na privatnom posedu. Zato koristim priliku da se zahvalim vlasniku parcele na razumevanju i na odgovornosti, a najviše gradonačelniku Leskovca dr Goranu Cvetanoviću, koji godinama organizuje ove akcije“, istakao je Jovanović.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor