Narodna biblioteka „Desanka Maksimović“: Nagrada BusinessAcademy – učenje engleskog jezika

Loading

ВЛАСОТИНЦЕ – На званичном сајту Народне библиотеке „Десанка Максимовић“ објављено је следеће обавештење: „Драги корисници, чланови наше библиотеке!

Светски дан књиге и ауторских права се ближи, а наша установа  у сарадњи са LINK grupom за вас има сјајну вест. BusinessAcademy, као чланица едукативних установа у оквиру LINK grupacije, ове године вам пружа прилику да усавршите свој енглески или савладате вештину обраде текста, помоћу којих ћете напредовати како на личном, тако и на професионалном плану.

Уколико желите да добијете један од понуђених бесплатних курсева (енглески језик / обрада текста MS Word), потребно је се до понедељка, 15. aприла пријавите на мејл biblioteka@vlasotince.org.rs или лично у Гигиној кући, сваког радног дана од 7 до 15 часова. Три читаоца ће добити могућност да потпуно бесплатно похађају курс по жељи.

Уколико будете један од добитника, добићете поклон-код, помоћу којег остварујете право на бесплатан онлajн  курс. Након што добијени код унесете у форму која се налази на дну стране, добићете на свом мејлу сва потребна упутства за похађање курса.

Позивамо вас да и даље редовно читате књиге и улажете у себе, јер је то знање које вам нико не може одузети, а овом акцијом желимо да вас додатно мотивишемо.“

https://www.biznis-akademija.com/dan-knjige/

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor