BK „Arena“ – Vlasotince: Milan Stanojević omladinski prvak Srbije u boksu

Loading

VLASOTINCE – Omladinsko prvenstvo Srbije u boksu održano je od 10. do 14. aprila u Pirotu u Sportskoj hali „Kej“. Učešće na ovogodišnjem prvenstvu uzelo je 60 klubova iz cele Srbije. Tokom pet dana takmičenja nastupalo je 30 boksera, pred oko 500 gledalaca. Bokserski klub „Arena“ iz Vlasotinca postigao je dobre rezultate osvojivši četiri medalje, po jednu zlatnu i srebrnu i dve bronzane medalje.

Osvajač zlatne medalje i omladinski šampion Srbije je Milan Stanojević, dok je osvajač srebrne medalje i vicešampion Pavle Takić. Osvajači bronzanih odličja i trećeplasirani u zemlji su Alek Andrejević i Ognjen Mitić, članovi Bokserskog kluba „Arena“.

„Zadovoljni smo rezultatima koje smo ostvarili na državnom prvenstvu, jer je to takmičenje najvišeg ranga u Srbiji. Smatramo da su naši bokseri mogli da ostvare još bolje rezultate, ali su dva naša boksera imala loš dan u polufinalnim mečevima pa su nam izmakla još dva finala. Osvojene medalje su svakako uspeh, ali i obaveza da se u buduće još bolje radi, jer u boksu opstaju samo najhrabriji, najuporniji i najvredniji. Višegodišnjim stručnim radom mi smo na pravi način kreirali uspešne korake ovih mladih sportista u njihovoj karijeri“, rekao je Milan Jović, trener Bokserskog kluba „Arena“.

Na ovogodišnjem državnom prvenstvu članovi BK „Arena“ uspeli su da održe kontinuitet u postizanju dobrih rezultata i osvajanja medalja i tako zadrže rang jednog od boljih klubova u Srbiji.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: