Leskovac: Deveta smotra scenskog učiteljskog stvaralaštva 31. maja i 1. juna u Narodnom pozorištu

Loading

LESKOVAC – Uz podršku Grada Leskovca, Ministarstva kulture i Ministrstva prosvete nauke i tehnološkog razvoja i ove godine Deveta smotra scenskog učiteljskog stvaralaštva održaće se 31. maja i 1. juna u Narodnom pozorištu Leskovac. U dva dana nastupiće pobedničke predstave sa raznih festivala u Srbiji i izabraćemo najbolje od najboljih. Smotra počinje 31. maja svečanim defileom oko 200 glumaca u kostimima od škole Svetozar Marković do Narodnog pozorišta Leskovac .

Kolone će krenuti u 15.15 sati predvođena bubnjarima Drum drum festa.

Konferencija za novinare sa organizatorima UDL, članovima žirija koga čine, učiteljica Sanja Stanković, nekadašnja Leskovčanka, danas jedna odnajboljih učiteljica u Novom Sadu,  master komunikologije i odnosa sa javnošću i koordinator Udruženja za podsticanje preduzetništva i Živojin Mišić, koje organizuje izbor Najbolji edukatori Srbije, Ivona Jovanović  i Zoltan Fridman, pozorišni reditelj iz Rume, biće u 15:45 u holu pozorišta.

Smotru podržavaju i učenici-volonteri iz osnovnih škola iz Leskovca, kao i i mala televizijska učenička redakcija TV Smotra.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor