Leskovac – Šarlince: Miloš Miljković i Robert Stanojević otvorili hladnjaču „Mr Frozen“

Loading

ЛЕСКОВАЦ – У селу Шарлинце отворена је хладњача „Мr Frozen“ власника Милоша Миљковић и Роберта Станојевића. Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић, отворио je хладњачу, честитао младим људима на покретање сопственог бизниса: „Хладњача тренутно запошљава 7 радника, капацитет хладњаче је између 100 и 140 тона, баве се прерадом и смрзавањем сопственог и откупљеног воћа које ће даље дистрибуирати у земљи и иностарнству. Инвестиција је покренута од сопственог, породичног капитала и план је да се у скоријој будућности запосли још 10 радника.

Господо, још једном вам честитам на одлучности и вољи да се упустите у покретање сопственог бизниса, желим вам успех, добру зараду, проширење капацитета и да трајете дуги низ година“, преноси званични сајт Града Лесковца поводом отварања хладњаче у Шарлинцу.

„Инвестиција је вредна 20 милиона динара. Моја породица се генерацијски дуго бави пољопривредом. Тренутно имамо засаде шљиве, вишње, малине. У плану нам је да засадимо јагоду. Мој партнер и рођак живи и ради у Француској, али је одлучио да свој новац уложи у свој град. Сматрамо да је ова хладњача добра за све пољопривредне произвођаче и произвођаче воћа који се налазе на овим просторима и шире. Планирамо да се и даље ширимо. Хвала градоначелнику на подршци“, рекао је Милош Миљковић, један од власника хладњаче.

 

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: