Медвеђа: Награде најбољим ђацима биће уручене 28. јуна

Loading

МЕДВЕЂА – Општинско веће општине Медвеђа, на седници одржаној 20. јуна 2019. године, донело Одлуку о додели новчаних награда за постигнут успех за школску 2018/19. годину ученицима основних школа и Техничке школе “Никола Тесла“ у Медвеђи. Награђени су ученици који су носиоци Дипломе ‘‘Вук Караџић’’ и ученици који су постигли значајне резултате на републичким, регионалним и другим такмичењима (освојено прво, друго или треће место) у области образовања, уметности, културе и спорта у школској 2018/19. години.

На истој седници Већа донета је Одлука о додели бесплатних улазница за коришћење базена у Сијаринској Бањи, коју ће добити сви одлични ученици у протеклој школској години. Ученицима основних школа са територије општине Медвеђа, ученицима Техничке школе „Никола Тесла“ Медвеђа, као и ученицима који имају пребивалиште на територији општине Медвеђа, додељује се награда за постигнут успех у школској 2018/2019. години,  у виду бесплатних улазница за базене СБР „Гејзер“ у Сијаринској Бањи, и то:

  • ученицима основних школа са територије општине Медвеђе који су у школској 2018/2019. години остварили одличан успех;
  • ученицима ТШ „Никола Тесла“ Медвеђа који су у школској 2018/2019. години остварили одличан успех;
  • ученицима који имају пребивалиште на територији општине Медвеђа, а похађају школе ван територије општине Медвеђа;

Сваком ученику који испуњава услове додељује се по десет улазница.

Средства за новчане награде и куповину улазница обезбедиће се из буџета општине Медвеђа, а улазнице и новчане награде биће подељене 28. јуна, односно идућег петка, када су заказани и родитељски састанци.

Председник општине Медвеђа др Небојша Арсић је више пута у свом обраћању истакао како је част и задовољство када може да награди вредне ученике на територији општине Медвеђа који својим радом постижу запажене резултате. Свака инвестиција у младост и образовање вишеструко се враћа па је истовремено апеловао на све ученике да наставе вредно да раде јер ће само тако доћи до циља.

 

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: