Leskovac: Privremeno zatvorene pojedine naplatne stanice od Leskovca do Preševa

Loading

LESKOVAC – Obaveštavamo sve učesnike u saobraćaju da u cilju pravovremenog i tačnog informisanja  u realnom vremenu, koriste aplikaciju za mobilne telefone “Putevi Srbije”. Aplikacija objavljuje na svaka dva sata poruke o stanju na putevima, putem „push“ notifikacija, primera radi: „Obaveštavamo sve učesnike u saobraćaju da su za kretanje motornih vozila privremeno zatvorene sledeće naplatne stanice:

  • Bujanovac sever
  • Leskovac jug
  • Brestovac
  • Doljevac selo

Alternativan pravac za sve koji žele da koriste naplatnu stanicu Bujanovac sever, a kreću se iz smera Preševa ili iz smera Niša je Bujanovac centar. Alternativan pravac za sve koji žele  da koriste naplatnu stanicu Leskovac jug,  a kreću se iz smera Preševa je Grdelica, a za one koji se kreću iz smera Niša je naplatna stanica Leskovac sever. Alternativan pravac za sve koji žele  da koriste naplatne stanice Doljevac selo i Brestovac a kreću se iz smera Preševa je Leskovac sever, a za one koji se kreću iz smera Niša je petlja Niš jug.

Od 01. jula će za saobraćaj biti puštene naplatne stanice Leskovac jug i Brestovac.

Aplikacija je besplatna i prilagođena za Android  i IOS platforme.

Takođe,  putem portala sa promenljivom saobraćajnom signalizacijom duž autoputeva tzv VMS portala, obaveštavamo učesnike u saobraćaju da preuzmu mobilnu aplikaciju – poruka obaveštenja na srpskom i engleskom jeziku: Instaliraj aplikaciju Putevi Srbije-informiši se“. („Install free mobile app „Roads of Serbia“– be informed on time“)

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni u vožnji, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postojeću saobraćajnu signalizaciju – prenosi TV 4S.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: