Vučje: U porti crkve Svetog Jovana počela manifestacija “Porečjansko leto 2019”

Loading

LESKOVAC, VUČJE – U porti crkve Svetog Jovana u Vučju danas je počela manifestacija “Porečjansko leto 2019”. I ovog leta Vučjanci će imati priliku da tokom toplih večeri uživaju u  brojnim zabavnim sadržajima, da prisustvuju raznim koncertima, izložbama slika, moto skupu i drugim. Manifestaciju je otvorila zamenica gradonačelnika dr Jasmina Ranđelović:

“Prelepi pejzaži i bogati ambijent govore nam da priroda ovde nije štedela, pa zato nema razloga da tu prednost ne iskoristimo i ovakvim manifestacijama i promocijom vratimo Vučju stari sjaj. Sve veći broj turista koji posete ovaj kraj sa namerom da uživaju u čarima i lepotama ovdašnje prirode, govori nam da se Vučje bolje pozicionira na turističkoj mapi.”

“Podržavanjem „Porečjanskog leta“ želimo da stavimo do znanja da Grad Leskovac podjednako vodi brigu kako o gradskim dešavanjima, tako i o onim van centra grada. Leskovački kraj ima šta da ponudi i zato Lokalna samouprava prepoznaje značaj ovakvih manifestacija”, dodala je Ranđelovićeva i pritom čestitala slavu Sveti Jovan svim meštanima Vučja – objavljeno je na zvaničnom sajtu Grada Leskovca.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: