Градоначелник др Горан Цветановић приредио пријем за учеснике „Дечјег карневала“

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Данас је у Свечаној сали града Лесковца организован пријем предшколских и школских група учесника Лесковачког карневала. Овом приликом подељени су пехари групама и захвалнице учесницима. Свечана сала града Лесковца је била испуњена дечјом грајом и смехом, малишани су се обрадовали захвалницама, а група која је освојила награду за најбољу маску ће имати ту част да град Лесковац представља на неком од предстојећих карневала.

Градоначелник се присутнима обратио и истакао да су све групе својим учешћем оплемениле и улепшале јубиларни 10. дечји карневал: „Наш нобеловац Иво Андрић рекао је да се у деци обнавља и чисти река човечанства. Лесковац препознаје значај и снагу коју поседују најмлађи чланови нашег друштва и из тог разлога смо организовали овај скуп. Наш основни задатак је да деца одрастају безбрижно и срећно, и имамо обавезу да створимо још боље услове за ваше одрастање јер сте ви будућност Лесковца. Ви, децо, заслужујете да будете безбрижни и срећни, да вам лица буду насмејана и озарена, јер дечји осмех је вреднији од свег новца на свету.”

На крају је градоначелник позвао сву децу да својим присуством улепшају дружење у Централном парку, заказано за недељу – преноси званични сајт Града Лесковца.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: