Leto u Vlasotincu: Pozorištance „Cipelica“ – glumili Tanja i Miodrag Krčmarik

Loading

ВЛАСОТИНЦЕ – У оквиру дечјег програма, којим су обухваћене манифестације “Летo у Власотинцу” намењене за дружење и интеракцију са децом, лесковачки глумци су и овога пута привукли пажњу свих малишана, а неке од њих позвали да им се придруже на сцени. ”Ово је дечја едукативна и интерактивна позоришна представа на тему здраве хране прилагођена деци свих узраста, кроз коју уче шта је здраво у исхрани и како да  се хране и живе здраво”, исткла је глумица Тања Крчмарик.

Позориштанце „Ципелица“ на свом репертоару има низ дечјих едукативних представа на различите теме, најмлађој публици вечерас је позориштанце „Ципелица“ из Лесковца извело дечју позоришну представу „Здравко Хранић“. Мала позоришна сцена постављена на кеју испред галерије Културног центра била је место на коме су глумци Миодраг и Тања Крчмарик  у улози Здравка Хранића и Хранице Здравић, малишанима на веома занимљив и духовит начин, кроз игру и глуму послали поуке о потреби да се здраво хране, да расту уз воће и поврће, уз обиље витамина. Увек спремни почев од учешћа деце у саобраћају, очувању природе до оних на тему насиља међу децом.

Овом представом завршена је трећа недеља „Лето у Власотинцу“. Малишани ће наредног петка моћи да уживају у дечјој позоришној представи „Мачак у чизмама“- преноси лист Власина.

 

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: