Grdelička klisura: Između Caričine doline i tunela Manajle manje naprsline na auto-putu

Loading

LESKOVAC – Na deonici auto-puta kroz Grdeličku klisuru, ukupne dužine 26,3 km, između Caričine doline i tunela Manajle došlo je do pojave manjih naprslina (SMA, 4 cm debljine) na površinskom sloju asfalta i to na mestu gde je vršeno tehnološko prekidanje asfaltiranja u toku izgradnje, navodi se u saopštenju za javnost Koridora Srbije.

Radove na ovom delu deonice izvodio je „Integral Inženjering“, a okvirna cena sanacije je oko 450.000 dinara, koju će platiti izvođač jer je auto-put u garantnom periodu, a i reč je o uobičajenom otklanjanju uočenih nedostataka.

Na navedenom potezu, saobraćaj će u naredna dva dana biti privremeno preusmeren u preticajnu traku. Stručni nadzor i investitor Koridori Srbije nastaviće da pomno prate pojavu nedostataka u toku garantnog perioda i izdavati hitne instrukcije Izvođačima za njihovo otklanjanje, zaključuje se u saopštenju Koridora Srbije i naglašava da nije došlo do većih problema i da je auto-put potpuno bezbedan za saobraćaj, navodi se u saopštenju Sektora  za komunikaciju i odnose s javnošću Koridora Srbije

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: