Košarkaški turnir Vlasotince 2019: Drim tim protiv Tima iznenadjenja

Loading

VLASOTINCE – Revijalnom utakmicom između Drim tima Vlasotince i Tima iznenađenja, odigranom sinoć u SRC Vlasina, počeo je 39. tradicionalni Košarkaški turnir Vlasotince 2019. Drim tim činili su bivši i sadašnji igrači OKK Vlasotince, a Tim iznenađenja košarkaši iz Leskovca. Iako je rezultat bio u drugom planu, treba reći da je Tim iznenađenja pobedio sa pola koša razlike – 85:84.

U seniorskoj konkurenciji ove godine takmiči se pet, a u mlađim kategorijama osam ekipa. Vlasotinačka publika mogla je sinoć da uživa u atraktivnoj igri, asistencijama i zakucavanjima.

-Ovaj turnir na neki način izdvaja Vlasotince od mesta slične veličine jer se svuda uglavnom igraju turniri u basketu, a ovde se igra košarka, pet na pet i tako već decenijama – kaže predsednik OKK Vlasotince Milorad Popović.

Utakmice se igraju u sportskoj hali, u večernjim terminima, od 19, 20 i 21 sat, u do kraja naredne nedelje, a raspored se može naći na fb stranici OKK Vlasotince. Igra se po ligaškom sistemu, a četiri najbolje ekipe će igrati polufinale, odnosno finale. Organizator turnira je OKK Vlasotince, a generalni pokrovitelji Skupština opštine Vlasotince i Sportski savez opštine Vlasotince.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: