Leskovac: Srdačan doček za nosioce Diplome „Vuk Karadžić“

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Носиоци дипломе „Вук Караџић“ који су протеклих шест дана били на заслуженој екскурзији у градовима широм Србијевратили у родни град. Дочекао их је градоначелник Лесковца др Горан Цветановић: „Град Лесковац пету годину заредом омогућио је најбољим ученицима наших средњих школа да се упознају са лепотама које наша земља поседује, а надам се да сте се и ви у то уверили. Надам се да је ова екскурзија испунила сва ваша очекивања и да сте се вратили пуни позитивних утисака. Заслужили сте овај одмор, честитам вам на добрим оценама и верујем да ћете сви заједно наставити да будете вредни и марљиви, да позитивну енергију коју имате наставите да апсорбујете, да ћете бити најбољи студенти на којим год факултетима да идете, да будете будући стипендисти Града, али и оно најбитније, узор осталим ђацима.“
Након тога, градоначелник је казао да је Град припремио изненађење за све њих у виду њихове фотографије на билбордима, чиме су се деца одушевила. „Чак смо и нови црвени тепих поставили за све вас“, нашалио се градоначелнник Цветановић.
„Надам се да су се јавиле неке симпатије између вас, да сте се зближили, пошто сте из различитих школа. Где год сте крећете, свуда је љубав, једна добра основа за дружење, надам се да ћете да се међусобно уважавате и помажете на факултетима“, додао је на крају градоначелник Цветановић.
Александар Миловановић се обратио у име награђених, који је изразио велико задовољство: „Много смо се лепо провели на екскурзији, цела екскурзија је била сјајна. Желео бих да се захвалим Граду Лесковцу који нас је дочекао у наш прелепи град и на свим билбордима истакао срећна и задовољна лица, после 4 године успешног рада да је неко препознао тај рад – објављено је на званичном сајту Града Лесковца.

 

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor