Roštiljijada 2019: Riblja čorba i Van Gog oduševili publiku

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Треће вечери Роштиљијаде наступили су познати рок бендови Рибља чорба и Ван Гог. Низајући хитове, Бора Ђорђевић је са члановима легендарне рок групе изазвао одушевљење публике која је углас са њим певала песме Рибље чорбе. Након њих на Роштиљијади је наступио Ван Гог чији су чланови изашли обучени у роштиљџије са кецељама и кобасицама окаченим око врата. Пре наступа, за чланове обе групе приређен је пријем на којем им је градоначелник Лесковца др Горан Цветановић уручио пригодне поклоне. Том приликом он је казао: „Имам ту привилегију да данас као домаћин угостим чланове два најистакнутија рок бенда са ових простора, Рибљу чорбу и Ван Гог, који ће вечерас на великој бини лесковачке Роштиљијаде приредити спектал за памћење. Неизмерна ми је част што овако велика имена наступају у оквиру нашег фестивала роштиља, њихово присуство је довољан показатељ о значају и месту Роштиљијаде у туристичкој понуди Балкана.“
Из групе Рибља чорба обратио се Миша Алексић који је казао да им је велико задовољство да свирају на Роштиљијади и у Лесковцу и додао да сваки пут када су свирали у Лесковцу то је био фантастичан концерт. „Лесковачка публика је ватрена, пева са Чорбом све песме“ – закључио је Алексић.
Звонимир Ђукић – Ђуле, фронтмен групе Ван Гог, је истакао како је овај рок састав више пута имао привилегију и част да свира у Лесковцу и да им је велико задовољство што су поново нашем граду. „Све више и више људи са севера Србије се окупља организовано и долази на лесковачку Роштиљијаду, зато што је ово један сајам задовољства и посебности, манифестација која окупља људе из читавог региона“ – казао је Ђуле, објављено је на званичном сајту Града Лесковца.

 

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: