Leskovac: Trideseta Roštiljijada 2019 – Severina zatvorila feštu

Loading

 

ЛЕСКОВАЦ – Синоћ је на јубиларној 30. Роштиљијади прави спектакл направила једна од највећих звезда на Балкану – Северина. Огроман број људи уживао је у нотама прелепе Сплићанке. Пре наступа за Северину био је приређен пријем у кабинету градоначелника др Горана Цветановића који је том приликом казао: „Веома смо срећни што Ваш наступ представља круну овогодишње Роштиљијаде и што је Ваш концерт данас, када завршавамо са наступима. Верујте ми, у граду је настао прави колапс и уверен сам да ће ово вече бити једно од најпосећенијих од самог почетка одржавања ове наше дивне манифестације.“
„Чекамо сутрашњи дан да добијемо званичне податке о броју посећености , али верујем да је на овом 30. рођендану Роштиљијаде дошло највише људи“ , додао је градоначелник Цветановић.
Северина Којић захвалила се свима и казала: „Велика ми је част и задовољство што сам део нечега што је српско и традиционално, ја се заиста захваљујем од свег срца организаторима који су ме имали на списку. Нисам никада била у Лесковцу, и узбуђена сам“, додајући да позива Лесковац да дође у Сплит и да се направе Дани рибе и роштиља. Да се мало такмичимо“ , нашалила се она.

Извор: Званични сајт Града Лесковца

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: