Leskovac: Za „Najlepše narodne pesme – RTS karavan“ iz budžeta izdvojeno 360.000 dinara

Loading

LESKOVAC – Na sednici Gradskog veća prihvaćen je zahtev Turističke organizacije Leskovac za sredstva u iznosu od 360.000 dinara koja bi bila utrošena za organizaciju snimanja emisije „Najlepše narodne pesme-RTS karavan“. Ova emisija biće snimana 5. septembra, sa početkom u 21 čas, na bini postavljenaojna raskrsnici Bulevara oslobođenja i ulice Koste Stamenkovića, kao i u vreme „Roštiljijade“.
Leskovac se nalazi u grupi od 9 gradova u kojima će javni servis Radio televizija Srbije snimati, a potom i emitovati emisije pod nazivom “Najlepše narodne pesme – RTS karavan”, a pored nastupa poznatih estradnih zvezda, biće predstavljanje grada i njegovih privrednih i turističkih potencijala.
Bina će biti, kako objašnjava Nebojša Kocić, direktor TOL, gde je sada glavna bina Roštiljijade, na kolovozu ispred robne kuće, ali ona će biti nešto veća od ove, 15 puta 15 metara. Jedan od uslova je da na na bini, generalno, u emisiji, nema reklama i komercijalnih poruka.
Inače, početak emisije je u 21 sat i trajaće 90 minuta, a emitovanje na RTS-u počeće u 22 sata – prenose leskovački mediji.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: