Лесковац: Пријем за учитеља Зорана Илића – стекао право да се такмичи за најбољег наставника света

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић данас је у свом кабинету приредио пријем за Зорана Илића, учитеља у ОШ „Светозар Марковић“ који се наредне године, са још двоје учитеља из Србије, такмичи за титулу најбољег наставника света.
Пријему је поред Илића присуствовала Ивона Јовановић, представница Удружења за подстицање предузетништва „Живојин Мишић“ које је изабрало троје кандидата за такмичење.
„Локална самоуправа свесрдно подржава најбоље међу нама јер ваша иновативност и рад вредан дивљења имају дуготрајне позитивне ефекте на децу и младе. Подржавамо и увек ћемо подржавати успешне просветне раднике јер својим понашањем и успесима пружају прави узор нашој деци, у данашње време то је оно што нам је преко потребно“, рекао је градоначлник Цветановић на пријему и најавио да ће Илића кандидовати за Октобарску награду Града Лесковца.
Зоран Илић казао је да се труди да својим радом подстакне колеге да се њихово знање и прича усмере ка ученицима и да својим радом обликују човека 21. века који ће знати да буде јак током свог одрастања и захвалио се градоначелнику на кандидатури.
Ивона Јовановић поручила је да ће се Удружење „Живојин Мишић“ потрудити да на што бољи начин представи Град Лесковац и ОШ „Светозар Марковић“ на такмичењу – објављено је на званичном сајту града Лесковца.

 

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor