Лесковац: Због снимања емисије РТС затворене улице и преусмерен саобраћај

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Због организације и реализације снимања емисије „Најлепше народне песме – РТС караван“, а на основу Решења о привременој измени режима саобраћаја, доћи ће до потпуног затварања саобраћаја на делу улице Булевар ослобођења у центру Лесковца, на државном путу I „б“ реда број 39 (некада магистрални пут М-9) и то од раскрснице улице Булевар ослобођења са улицама Николе Скобаљића и Цара Лазара (код Технолошког факултета), до раскрснице Булевара ослобођења са улицом Ивана Милутиновића (код моста на реци Ветерници) у периоду од 04.09.2019. године у 10:00 часова до 06.09.2019. године у 08:00 часова.
Аутобуска стајалишта звана „Југопластика“ и „Робна кућа“ привремено се стављају ван употребе за време трајања ове манифестације, а замениће их постојећа стајалишта звана Три шешира, Пошта и Дом партизана. Јавни аутобуски превоз за правце према Лебану, Бојнику и Вучју ће се одвијати на следећој релацији: ЈП „ГАС“ – улицом 28. марта – Булеваром Николе Пашића – улицом Јужноморавских бригада.
Јавни аутобуски превоз за правце према Печењевцу, а имајући у виду да се мора користити аутобуско стајалиште звано „Сува река“, одвијаће се на следећој релацији: ЈП „ГАС“ – улицом Краља Петра I – Млинском улицом – улицом Пана Ђукића – улицом Др Јована Кашиковића – Светоилијском улицом – улицом I Јужноморавске бригаде.
Саобраћај ће се у овом периоду одвијати према постављеној саобраћајној сигнализацији и по регулисаним алтернативним правцима.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: