Leskovac: Gradonačelnik Goran Cvetanović pešice došao na posao u okviru akcije „Dan bez automobila…”

Loading

ЛЕСКОВАЦ – У оквиру Европске недеље мобилности која се одржава од 16. до 22. септембра и која има за циљ промоцију алтернативних видова саобраћаја у односу на аутомобилски саобраћај, широм Србије, уз подршку Сталне конференције градова и општина данас је обележен „Дан без аутомобила у градовима и општинама“.
Град Лесковац се и ове године придружио манифестацији. С обзиром на то да је тема овогодишње кампање „Пешачите са нама“, запослени у Градској управи и Кабинету градоначелника на посао су дошли без аутомобила, и упутили су позив својим суграђанима да се прикључе акцији.
Градоначелник Лесковца, др Горан Цветановић и ове године се радо одазвао акцији и на посао је, у складу са овогодишњом темом, дошао пешице. Приликом доласка, сусрео се са бројним Лесковчанима, са којима је разговарао, саслушао их, а посетио је и бројне привреднике на путу до посла, као и ресторан Трговинско-угоститељске школе.
Подсетимо: Прошле године, 21. септембра, градоначелник је у циљу подршке овој акцији на посао дошао возећи бицикл – објављеноје на званичном сајту Града Лесковца.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: