Leskovac: Počeo sa radom drugi prodajni objekat kompanije Delez Srbija – Maksi

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Данас је званично почео са радом други продајни објекат компаније Делез Србија – Макси у Лесковцу који се налази у оквиру зграде Багат у центру града. Овај продајни објекат, који је постојећем списку запослених додао још 26 особа са територије града, заузима око 500 квадратних метара. Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић је са сарадницима обишао овај маркет како би подржао компанију Делез и њене представнике са којима Град Лесковац остварује добру сарадњу.
Том приликом се Мирко Стојковић, пословођа објекта, обратио присутнима рекавши да грађани Лесковца у току дана могу да искористе бројне акције у Максију и да по ценама сниженим чак до 50% купе различите артикле. Он је рекао да се акције у Максију смењују на недељном и двонедељном нивоу и истакао да Лесковчани на одељењима меса, пекаре и пијаце могу да пронађу разноврсне производе које карактерише висок квалитет и свежина јер је испорука меса свакодневна, свеже и вруће пециво се у овом продајном објекту може купити и након 18 часова.
Испред компаније Делез, окупљенима се обратио и Драган Ђокић који је представио колегенице из Лесковца које ће управљати овим објектом и изразио захвалност граду Лесковцу и градоначелнику на сарадњи и подршци – објављено је на званичном сајту Града Лесковца.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: