Grad Leskovac dobitnik priznanja na Dunavskom biznis forumu za organizaciju „Roštiljijade”

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Град Лесковац добитник је је признања на Дунавском бизнис форуму – повеље „Дунавски капетан“ у категорији Најпрепознатљивија гастро манифестација региона, за организацију лесковачке „Роштиљијаде“.
Повеља је на Осмом Дунавском бизнис форуму, одржаном јуче у Мастер центру Новосадског сајма, уручена градоначелнику Лесковца, др Горану Цветановићу. Осми Дунавски бизнис форум одржан је уз покровитељство Привредне коморе Србије, у организацији Медиа инвент, Унија послодавац Србије и Институт европских региона из Салцбурга.


Повеља је градоначелнику Цветановићу уручена уз образложење да се веома вреднују досадашњи резултати у раду на повезивању људи, идеја и тржишта, у Јабланичком округу и Србији, као и развојна перспектива Града Лесковца.
Градоначелник Цветановић након преузимања повеље изразио је велико задовољство чињеницом да је Лесковцу припало још једно признање Дунавског бизнис форума након уручења повеље „Дунавски капетан“ у категорији паметни градови, „Златног кључа“ и „Капетан Миша Анастасијевић“- објављено је на званичном сајту Града Лесковца.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor