Институт за менаџмент људских ресурса: „Најбољи у менаџменту људских ресурса“  

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Институт за менаџмент људских ресурса Србије започиње традицију додељивања признања за све оне који су допринели постављању највиших стандарда, у свом пословању и који су дали највећи допринос пракси управљања људским ресурсима у Србији, у протеклом и садашњем времену.

Овај Институт доделио је признања „Најбољи у Србији“ из области менаџмента људских ресурса. У присуству представника локалних самоуправа, Агенције за мирно решавање спорова, Владе Републике Србије, бројних удружења и организација, та признања добило је 20 најзаслужнијих и најбољих у овом ресурсу. Награђенима је у Фрушким термама, у бањи Врдник, признања уручио доцент др Срећко Стаменковић, директор Ресурс Групе.

Ово вредно признање, које се додељује најзаслужнијима за допринос у развоју и управљању људским ресурсима у Србији, уручено је и Горану Јовићу, директору Регионалне привредне коморе за Јабланички и Пчињски округ који је као заслужни појединац примио награду „Најбољи у менаџменту људских ресурса“.

Институт је такву одлуку донео ценећи свеукупни ангажман, резултате и менаџерски активизам Горана Јовића у економском развоју привреде овог дела Србије, а посебно у области менџмента људских потенцијала што представља кључ за економски успех и здраве партнерске односе привредника југа Србије са ужим и ширим окружењем, као и афирмацији прекограничне сарадње. Избор и додељивање награда „Најбољи у менаџменту људских ресурса“ има за циљ препознавање оних појединаца и институција које су дале највећи допринос пракси управљања људским ресурсима у Србији у протеклом и садашњем времену.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: