Медвеђа: Представа за најмлађе „Пажљивко“ изведена у Културном центру

Loading

МЕДВЕЂА – Едукативна представа „Пажљивко“ изведена је јуче у великој сали Културног центра општине Медвеђа. Представа је била намењена ученицима првог разреда, али су присуствовали најмлађи учесници у саобраћају, односно малишани припремног предшколског узраста и ученици најнижих разреда основне школе, од првог до четвртог разреда.

Ова представа реализована је као интерактивни час.Кроз песму и игру „Пажљивко“ је учио децу како да се понашају у саобраћају. Циљ представе је осамосталити децу у саобраћају, да буду безбедни на путу од школе до куће, као и у свакодневним ситуацијама.

У име општине Медвеђа, гостима се обратио заменик председника општине Медвеђа Горан Ивановић, који се захвалио представницима Агенције што су од многобројних градова и општина решили да у нашој малој средини, малишане обрадују едукативним садржајем на теми безбедности у саобраћају.
Представу су организовали Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије и Комисија за безбедност саобраћаја на територији ОпштинеМедвеђа – саопштава Информативна служба СО Медвеђа.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor