Удружeње „Осмех“: Одржан Новогодишњи хуманитарни вашар

Loading

ВЛАСОТИНЦЕ – Удружење „Осмех” у центру града приредило је Новогодишњи хуманитарни вашар и на својим штандовима продавали  рукотворине које су малишани који користе услуге “Осмеха” радили заједно са својим  личним пратиоцима. Још једном су ова деца показала да су креативна, маштовита, вредна као пчеле. Уз подстрек својих личних пратилаца, уз осмех понудили су суграђанима велики број новогодишњих украса, честитки, магнета. Велику празничну чаролију допунили су Деда Мраз и његови помоћници. Посебну радост деце изазвало је сликање са Деда Мразом у великом раму у облику срца.

По речима Милице Радуловић, председнице удружења, прикупљени новац биће искоришћен за куповину дидактичког материјала и материјала који је потребан за ликовну радионицу. Од другара из “Осмеха” сазнајемо да им је интерактивна табла веома потребна за рад са децом и да је то једна од њихових новогодишњих жеља.

И овога пута у центру града придружили су им се ученици 6/3 разреда из ОШ “Синиша Јанић”са својим разредним старешином Славишом Шушулићем. Готово да нема хуманитарне или празничне манифестације у коју нису укључена деца из „Осмеха“ – преноси лист Власина.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: