Jugmedia: Firma “Bebi snovi” 21 godinu za redom uručuje krevetiće porodiljama

Loading

LESKOVAC – Majke tri prvorođene bebe u ovoj godini dobile su juče na poklon četiri krevetića od vlasnika firme „ Bebi snovi “ iz Leskovca Moše Nikolića, koji 21. godinu zaredom uručuje ove vredne donacije u leskovačkom porodilištu.

Vlasnik kaže da je ovo je za privatnike simboličan iznos od 300 do 400 evra, a da pokloni roditeljima mnogo znače.“Ja sam samo nastavio tradiciju mog oca. Ja sam rođen u ovoj bolnici i želim da pomognem onima koji se ovde rađaju, ali im želim i da ostanu ovde… Međutim, nešto primećujem kako bi svi želeli da odu odavde”, komentariše u razgovoru sa našim novinarem Stanković dok majkama predaje poklone u prisustvu  načelnice Službe za ginekologiju i akušerstvo Slađane Stojanović. Poklonom je obradovana i  Jasmina Jovanović iz leskovačkog sela Jajina, koja je rodila prvu bebu u 2020. godini.“Imam starijeg dečaka od dve i po godine koji me je prvo pitao: Mama, hoće li sada seka da mi uzme krevetac? Eto, ne mora više da se brine, seka je dobila na poklon svoj”, oduševljeno je prokomentarisala srećna mama.

Inače, „Bebi snovi“ je porodična leskovačka frima koja proizvodi krevetiće, ormane, dečje sobe i druge proizvode isključivo od drveta, i oko 85 posto proizvodnje izvozi u Španiju, Grčku, Hravatsku i Bugarsku.

JUGmedia

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: