JuGmedia: Izvršteljka promašila adresu i iznela vredne stvari iz tuđe kuće!

Loading

LESKOVAC – Iz kuće Ljubinke i Branislava Zdravkovića iz Leskovca, iz Radanske ulice, privatna izvršiteljka A.A. zaplenila je i kamionom oterala mnoge vredne stvari za dug njihovog punoletnog sina od šesdsetak hiljada dinara, kome mesto prebivališta nije na toj adresi, tvrdi Branislava (71), koja se od šoka i stresa razbolela. Plenidba je obavljena u odsustvu domaćina, tako što su obijene brave, a Ljubinka tvrdi da je izvršiteljka „promašila“ adresu.
Agencija JuGmedia objavila je, takođe, između ostalog: „Odneli su sve najvrednije. Odneli su dve fotelje iz veoma skupocene garniture, od druge garniture koja ima numizmatičku vrednost uzeli su 1 fotelju, 1 tabure i stilski stočić. Odneli su jedan čiviluk od kovanog gvožđa sa pozlatom, star 40 godina, zatim, električnu peglu, metalni stočić sa staklom i stalak za cveće od kovanog gvožđa“, nabraja žena dok plače glasno.
Bila je kaže 25 godina privatni preduzetnik. Svojevremeno je kupila 9 zlatnika od 24 karata i sakrila ih u jednoj od odnetih fotelja.
Po Zakonu o izvršiteljima, stvari ne smeju da se plene ako dužnik ima drugo mesto prebivališta, a majka dužnika tvrdi da dužnik, odnosno, njen sin živi na drugoj adresi, u Svetoilijskoj ulici. „On ima deo kuće u kojoj mi živimo, ali izdvojeni, na drugom ulazu i sa nama nema nikakve veze, niti mu je tu mesto boravka. Pošto ga je policija nekoliko puta tražila kod nas, moj suprug ga je naterao da ode i u policiju i kod izvršiteljke i da da dokaz da ne živi na našoj adresi, što je i učinio“, tvrdi sagovornica agencije JuGmedia, koja je izvršiteljku prijavila policiji i koja kaže da će je tužiti. U međuvremnu se ova žena razbolela i pod sedativima je.
Pokušali smo da dođemo do izvršiteljke A.A iz Leskovca, na čiji rad ima najviše prmedbi Leskovčana povodom slučaja sličnih ovome. Ostavili smo sekretarici broj telefona i kazali da čekamo da se A.A. javi, koja, inače, nikada ne razgovora s novinarima, bar ne sa našom redakciojom.
Nije se javila, pa smo tako ostali uskraćeni za takozvanu drugu stranu, koja bi, eventualno, demantovala navode žene čije su vredne stvari odnete za dug koji nije načinila. Ukoliko se naknadno javi prenećemo njenu izjavu.
Izvor: JuGmedia

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor