Vlasotince: Budimo ljudi, pomozimo Slavoljubu Petkoviću!

Loading

ВЛАСОТИНЦЕ – Има само 27 година, има дивну породицу и двогодишњег сина Лазара и води тешку битку са карциномом. Прва операција меланома обављена је у новембру 2018. године, прва метастаза уклоњена је крајем априла прошле године, а уклањање метастазе на мозгу обављено ја на нишкој неурохирургији у децембру 2019. године. У међувремену, Славољуба Петковић је прошао зрачну терапију, поново припрема налазе за конзилијум и покушава да дође до новца за наставак лечења.
Док чека сву могућу папирологију, анализе, заказивања, прегледе, отварање жиро рачуна за помоћ и иналидску пензију,  као инвалид прве категорије, време тече. Процедуре трају, време пролази.


Драги суграђани, удружимо се да помогнемо Славољубу Петковићу, нека свако од нас ово прочита и подели, нека свакако од нас издвоји колико може новца и нека своје пријатеље, колеге, послодавце, комшије замоли за помоћ у лечењу овог скромног младића. Подстакнимо хуманост у себи и другима, покажимо још једном да можемо да се ујединимо у племенитости, помозимо Славољубу да победи у својој најважнијој борби – пише лист Власина.
П.С
Славољуб Петковић број телефона:  064 44 799 60.
ПОМОЗИМО ШТО ПРЕ СЛАВОЉУБУ

Поштовани, објављујемо бројеве жиро рачуна на које можете уплатити помоћ за лечење двадесетседмогодишњег Славољуба Петковића из Кукавице.
Помоћ из Србије уплатите на рачун:

ОТП банка Србија
Славољуб Петковић
Кукавица, Власотинце
Број рачуна је: 275-0021171826469-64
Помоћ из иностранства уплатите на рачун:

SWIFT SOGYRSBG EBAN
RS35275002117475073640

Поштовани, морамо бити што бржи у овој трци са временом како би Славољуб победио тешку болест!

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor