Turistička organizacija opštine Medveđe na 42. Međunarodnom sajmu turizma

Loading

МЕДВЕЂА – Туристичка организација  општине Медвеђа представила се на 42. Међународни сајам туризма и три сродне изложбе на којима ће до недеље, 23. фебруара, учествовати више од 900 излагача из 40 земаља. Слоган овогодишњег сајма је „Пут под ноге“.

Потпредседник Владе Републике Србије и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић је, отврајући манифестацију, рекао да ће то бити прилика за нове послове, разговоре и ширење туристичке сарадње. Истичући да је 2019. година оборила све рекорде, он је навео да је ова година година реформи и нових инвестиција у туризам Србије.

Туристичке понуде општине Медвеђа на 42. Међународном Сајму туризма представљају Туристичка организација општине Медвеђа и Специјална болница за рехабилитацију „Гејзер“ из Сијаринске бање. Штанд екипе из Медвеђе, поред министра Расима Љајића, Марије Лабовић, директорке ТОС, посетио је и председник општине Медвеђа др Небојша Арсић.

Први пут на Сајму туризма своје понуде представљају се Шри Ланка, Словачка и Кенија. Земља партнер овогодишњег сајма туризма у Београду је Египат. Представници Египта су изјавили како очекују да Сајам туризма буде основа за јачање партнерстава са Србијом.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: