U centru grada promovisan najnoviji broj „Leskovačkog glasnika“

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Изашло је најновије издање Лесковачког гласника у којем су представљени неки од најзначајнијих догађаја и пројеката који су реализовани у протеклој години .Волонтери Канцеларије за младе су данас на платоу испред Лесковачког културног центра суграђанима делили часопис, а у име локалне самоуправе и градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића окупљенима се обратила др Александра Стевановић.

„Фотографија на насловној страни је са отварања компаније Аптив, светски признатог произвођача електроинсталација за ауто индустрију у којем тренутно ради око 1500 радника, а планира се запослење чак 3000 људи.

У уводној речи градоначелника др сци. мед. Горана Цветановића, истиче се да је свака претходна година са собом носила позитивну драж, па тако и 2019, као и да ће се он са својим тимом наставити да ради вредно како би Лесковац био још бољи.

Догађаји су подељени по месецима у којима је представљен осврт на неке од њих, иако их је у претходној години било много више. Трудили смо се да наше суграђанена странама Гласника проведемо кроз 2019. годину и подсетимо их на догађаје карактеристиче за одређени месец“, рекла је она и описала најзначајније догађаје по месецима – објављено је на званичном сајту Града Лесковца.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor