Dom kulture Vučje: Produžen rok do 30. aprila za slanje radova za tradicionalni Pesnički konkurs „Slapovi Vučjanke“

Loading

ВУЧЈЕ – Дом културе Вучје обавештава јавност да су рокови за слање радова за Песнички конкурс „Славови Вучјанке“, због новонастале ситуације, продужени до 30. априла 2020. године – каже Небојша Крстић, уредник у Дому културе Вучје. Уместо поштом, песме треба слати на мail: slapovivucjanke.5@gmail.com, или на ninke67@gmail.com

Небојша Крстић, који је изузето активан у реализацији овога, али и других пројеката, написао је свом ФБ налогу обавештење, које преносимо у целини:

ПОШТОВАНИ ПРИЈАТЕЉИ, ДРАГИ ПЕСНИЦИ И ОСТАЛИ ГРАЂАНИ! ОБАВЕШТАВАМО ВАС ДА НАШ КОНКУРС „СЛАПОВИ ВУЧЈАНКЕ“ ПРОДУЖАВАМО ДО 30.04.2020. ГОДИНЕ. ИМАЈУЋИ У ВИДУ ТРЕНУТНУ СИТУАЦИЈУ НАСТАЛУ ЗБОГ ВИРУСА, МИ ЖЕЛИМО ДА ЖИВОТ ПОБЕДИ И ДА ПОБЕДИМО ОВУ ПОШАСТ ТАКО ШТО ЋЕМО РАДИТИ И ПОШТОВАТИ ПРЕПОРУКЕ ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ. А НАЧИН ДА СЕ ТОМЕ ПРИДРУЖИМО ЈЕ ШТО ЋЕТЕ ПЕСМЕ СЛАТИ НА НАШУ E- mail АДРЕСУ slapovivucjanke.5@gmail.com, или на ninke67@gmail.com . НА ОВАЈ НАЧИН ЋЕТЕ НАМ МНОГО ПОМОЋИ И ПОДРЖАТИ ИЗЛАЗАК ПЕТОГ ПО РЕДУ ЗБОРНИКА ПЕСАМА „СЛАПОВИ ВУЧЈАНКЕ“. МИ ВЕРУЈЕМО ВАМА, А СВЕ ПЕСМЕ КОЈЕ БУДЕТЕ ПОСЛАЛИ УЋИ ЋЕ У НАШ ЗБОРНИК. БИЋЕ ТО КРУНА НАШЕ ЗАЈЕДНИЧКЕ САРАДЊЕ, И ПОВЕРЕЊА КОЈЕ СМО ГОДИНАМА ГРАДИЛИ.

А КАД СВЕ ОВО ПРОЂЕ ОБЕЛЕЖИЋЕМО НАШ ЗАЈЕДНИЧКИ РАД УЗ ВЕЛИКУ ПРОМОЦИЈУ И ДОДЕЛУ НАГРАДА СА СВИМА ВАМА. БУДИМО ИСТРАЈНИ, ПАМЕТНИ И ДОСТОЈАНСТВЕНИ КАО ШТО СМО УВЕК И БИЛИ. ПОЗДРАВ!

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor